Djurnamn av roliga och kreativa slag

Har du tänkt skaffa dig en familjemedlem som inte använder toalettstolen och som äter sådant som får de flesta människor att må dåligt, samt har hår överallt? Då kanske du har tänkt skaffa ett husdjur. Eller så tänker du adoptera Farbror Torsten, men då behöver du inget av de djurnamn som finns på denna sida.

Låt oss därför anta att det är ett husdjur som ska flytta in i ditt hem. För denna sida innehåller roliga och galna förslag på namn på djur andra än Torsten.

Tokiga djurnamn innebär inte nödvändigtvis namn som Björn och Falk, utan personliga namn på ditt djur.

Djurnamn kan vara både roliga och kreativa, beroende på hur du använder dem. Här är det en katt som kör bil.
När Katt Fan är ute och kör bil.

Roliga namn på djur?

Olika namn passar olika bra på olika djur. Här är en lista på djurnamn som kan vara kul.

Luke Kattwalker
Lata Lufsen
Våran Hundsson
Hästifer
Ras Mus
SerMus
Lille Prutt
Intealso Rumsreno
Bity
Tuggo
Fisen
Dåligo Andedräkto
Kaktus
Bumbi-Björn
Körven

En stor tjock katt som latar sig i soffan.
Katten SerMus ser ingen mus utan på TV.

Kreativa hundnamn

Om du tycker om att förvirra din omgivning kan du kalla din hund eller annat lämpligt husdjur för detta.

Din MammaOm du har en hund som heter så här kan du göra folk fundersamma genom att säga att: Jag brukar leda ”Din Mamma” i koppel. Ett alternativt namn är ”Min Mamma” eller annan släkting.
GissaEtt bra namn eftersom ditt ärliga svar på frågor som ”Vad heter din hund?” låter som en uppmaningen ”Gissa!”.
Annars JävlarKom hit, Annars Jävlar! För dig som vill kunna ropa på ditt djur och alltid ha anledning att låta aggressiv.
Dumma HundFör dig som vill kunna skälla på din hund med gott samvete. Men om du kallar din katt för det här så vete fasen…
StyggMotiveringen ungefär som ovan. Fast djuret tar nog inte åt sig lika mycket när du väl har anledning att kalla den för stygg. Ett alternativ är Skäms.
Nej FySamma motivering som de två förslagen ovan.
Jag FesAnvänder du det här djurnamnet så folk hör får du uppleva nöjet av att skämmas. Tänk dig så kul att kunna ropa på sitt djur:
– Kom genast hit, Jag Fes!!
Jag vet inte djurnamnet, men positionen är rolig.

Historien om hunden Sex

Vanligtvis får hundar namn som Roy eller liknande, men jag kallar min för ”Sex”. Han är en trevlig hund, men han har orsakat mig en hel del problem:

När jag gick in för att förnya hans hundlicens, sa jag till mannen som arbetade där att jag ville ha en licens för Sex. Han sa att han också ville ha en. Jag sa att det här är en hund. Han sa att han inte brydde sig om hur hon såg ut. Jag sa till honom att han inte förstod, att jag hade haft Sex sedan jag var nio år gammal. Han sa bara att jag måste ha varit tidigt utvecklad.

När jag gifte mig och skulle på smekmånad tog jag med mig hunden. Jag sa till portieren att jag ville ha ett rum för mig och min fru, och ett speciellt rum för sex. Han sa att jag inte behövde något extra rum. Så länge jag bara betalade brydde de sig inte om vad jag gjorde. Jag sa att han inte förstod, sex håller mig vaken hela natten. Portieren svarade bara att han hade samma problem själv.

När jag skulle låta Sex delta i en tävling sprang han bort. En medtävlande frågade mig varför jag var så deppig. Jag svarade att jag ville att Sex skulle vara med i tävlingen. Han stirrade på mig, och jag fortsatte:
– Du förstår inte, jag ville ha sex på TV!
Han svarade att det var inget större problem, eftersom hela arenan filmades under tävlingen.

När jag skulle skilja mig skulle vi i domstolen avgöra vad som skulle hända med Sex. Jag ville naturligtvis ha honom, så jag sa att jag hade haft Sex innan jag gifte mig. Domaren sa att man inte biktade sig i domstolen. Då sa jag att efter jag hade gift mig lämnade Sex mig. Han sa att det var likadant för honom.

Under dagen sprang Sex bort igen. Jag letade ända in på småtimmarna, och mötte en polis som frågade vad jag gjorde ute så sent på natten. Jag sa att jag letade efter Sex. Det blir förhör imorgon.

Historien om hunden som hette Stumpen

En solig dag var en man ute och gick med sin hund, som hette Stumpen. Det blev varmt, så han klädde av sig naken och tog sig ett dopp i en sjö. Men hans hund Stumpen tog då alla hans kläder och sprang iväg. Han rusade upp efter hunden och för att skyla sin manslem tog en konservburk som han hittade och höll för. Plötsligt mötte han en kvinna.
– Har damen sett Stumpen?
– Ja, men aldrig på burk…

En söt liten hund och en telefon.
En annan stump till hund.

Roliga förnamn och efternamn på människor? Vissa namn på restauranger och ställen är direkt snuskiga.