Toaletthumor

Toaletthumor i form av sådana här humorbilder på skyltar och instruktioner borde var man ha på sin toalett eller i badrummet. I Farbror Torstens fall behövs verkligen flera av dem. Längre ned på sidan finns även några urfåniga berättelser i dasshumor.

Toahumor och toaletthumor. Här i stående form på herrarnas.
Det gäller att ställa sig på rätt plats på denna herrtoa.

Det finns många fantastiska toaletter. Väggar av glas som du bara kan se ut från, inte in genom, är ovanligt. Det skulle stressa mig mycket.

Toaletthumor från verkligheten.
Toaletthumor från verkligheten.

Felet nedan gjorde Farbror Torsten många gånger innan han satte upp denna vältecknade bild.

Toahumor som visar rätt och fel med en toaborste

Det är viktigt att sitta ned och kissa. Som en påminnelse om kvinnor och deras toalettregler:

Toaletthumor - sitt ner när ni pinkar.

Klassisk MEME om att hålla inne en prutt

Nedan klassikern om att hålla inne en prutt så att blodtrycket blir högt:

Holding a fart next to your crush.

Det finns faktiskt ett korn av sanning, då Michael McGee under en period var intresserad av tjejen bredvid honom i plugget. Vill du veta storyn bakom bilden finns den här:

Mer humor om toaletter, badrum och dasspapper

Farbror Torsten följer endast den nedre förbudsskylten:

Toaletthumor i form av huvudled för fisar. Bara att gasa på!

Toaletthumor i form av en kul skylt på figur som fiser.
Gasen i botten! Skitkul, helt enkelt.

Eftersom människor inte får plats i toan ska man inte spola ner dem. Men det är också enda anledningen, i alla fall om vi pratar vaccinmotståndare, platt-jordare och konspirationsteoretiker.

Ofrivillig toahumor? Observera att man enligt nedanstående förbudsskyltar inte får ha kepsen bakfram. Att man inte får kissa rakt på toalocket känns däremot som ett mer naturligt förbud.

Ofrivillig toahumor? Observera att man enligt nedanstående förbudsskyltar inte får ha kepsen bakfram.

Bara lite använt toalettpapper?

Vill du köpa aningen använt toapapper?

Eh, nej tack.

Toalettföreskrifter – regler för din toa

Gillar du toaletthumor i ditt hem kan du sätta upp dessa regler på dass.

  1. För undvikande av obehag bör åtminstone toalettens lock lyftas innan användning.
  2. I denna toalett och dess omgivning råder totalt fiskeförbud.
  3. Speciellt dåliga magar (vars innehåll påminner om FarbrorTorsten.com) hänvisas till toalett i annan bostad för att undvika luftföroreningar i denna omgivning.
  4. Långsittare bör observera att måltider inte serveras på denna toalett.
  5. Försök att simma mot dörren om översvämning uppstår.
  6. Vid akut pappersbrist får ej tapeter eller handdukar användas. Du hänvisas istället till att torka dig med dina kläder.
  7. Efter uträttat behov – lägg gärna fem kronor i skåpet.
  8. Vänligen undvik att använda toalettvattnet för ansiktstvätt eller hårtvätt.
  9. Vid duschning och tvätt är det förbjudet att använda toalettborsten för exempelvis skrubbning av rygg.
  10. Alla kombinationer av dessa toalettföreskrifter och FarbrorTorsten.com sker på egen risk.
Är det tillåtet att titta på damerna över båsdörren på toan? Eller har dasshumorn gått för långt då?

Toaletthumor – Poetiska toaregler

Vad är du för en jäkel som pissar brevé?
Är ögona dina vinda eller är pitten sné?
Ställ dig på knä och lägg den på kant
så ser du strålen i toan strila galant.

Om du måste kasta vatten
sikta då rakt ner i tratten.
Har du inte rätta snitsen,
sätt dig då helt lugnt på sitsen.

Till alla rövar(e) och banditer
som hos mig sitter och skiter
om du något hjärta har
lämna lite toapapper kvar.

Toaletthumor i musikform - en toa som består av instrument.
Sjunger du rimmen i dikten ovan kan du kanske behöva skvalmusik från denna toa. Eller så låter det skit.

Förbud mot att ståbajsa och instruktioner för idioter

Finns det verkligen människor som står på toalettsitsen? Och varför skulle man inte få det egentligen? Tänk vilket plums det skulle bli.

Toahumor - du får inte stå på toasitsen.

Ännu en förbudsskylt mot att stå på toalettsitsen. Är det ett vanligt problem i vissa delar av världen? Eller är det något som förekommer i Orten i Sverige?

Toaletthumor där instruktionerna förutsätter att du är en idiot.
Toaletthumor där instruktionerna förutsätter att du är en idiot.
Drick inte toalettvattnet. Nä, oroa dig inte för det du.

Pinsamheter vid toalettbesök

Om man går på toaletten för att exempelvis snyta sig, då kan det ju hända att man kommer ut därifrån utan att vare sig ha spolat eller tvättat händerna. Om man gör sådant eller ej märks ju på ljudet, så om det står folk utanför (och väntar) kan det bli lite pinsamt. Folk undrar ju vad man är för en (mer än innan vill säga).

Om man nu går på toaletten för att snyta sig, ska man då låsa dörren? Det är ju inte nödvändigtvis så att man går dit enbart för att få vara lite avsides utan även för att det finns papper att snyta sig i. Dessutom ska man ju inte vara där så länge alls så det är ju lite onödigt att låsa dörren, särskilt som man då indikerar att man kanske ska göra något mera intimt som kräver spolning och handtvätt efteråt, vilket man ju inte ska. Men om man inte låser och någon kommer och rycker upp dörren är ju det också lite pinsamt. Särskilt om man står där med fingret inkört i näsan ända upp till knogen.

Om någon varit på toaletten före en själv kan det ju hända att det luktar illa utav bara den där. När man själv lämnar toaletten strax därefter och någon annan väntar utanför får man pinsamt nog själv lätt ”skulden” för all stank.

Ännu mera pinsamt kan det bli om man stängt dörren utan att låsa och sedan glömt det och inte tänker på att dörren är olåst. För i en sådan situation kan man ju få för sig att göra sina behov eller liknande när man ändå är på lämplig plats. Men om någon då kommer och rycker upp dörren och älgar in… pinsamt.

Till sist en riktig skithistoria

Det var en gång en liten kyrka i en by. Tystnad och andäktighet rådde bland de församlade. Den storvuxne Baltasar satt ungefär mitt i församlingen mitt på en bänkrad.

Men plötsligt råkade han släppa en redig brakskit! Alla vände sig om och stirrade på Baltasar som rodnade som en övermogen tomat, vilket gjorde att han kände sig som förslappad version av Rudolf med röda mulen.

Men så smet sig ännu en högljudd fjärt! Alla vände sig om och stirrade igen, fast denna gång ännu mera surt. Då råkade Baltasar släppa sig ånyo. Han försökte vrida på sin stora mjuka kroppshydda för att hitta en flyktväg, men eftersom hans enorma viktväktarkompisar satt som fastkorvade runt omkring honom insåg han att han var fast.

Hans kroppsrörelser gjorde dock att han plötsligt lade av en riktigt högljudd pipare. Baltasars blodtryck började rusa uppåt, och det gjorde inte hans sprutröda ansiktsfärg mera anonym precis. Han kände sig som om han ensam hade kunnat undvika en mörkläggning enbart med sitt rödlysande nylle.

Som en blixt från klar himmel råkade Baltasar släppa loss en dundrande elefantmök som luktade så den hade kunnat döda en kattunge! Det resulterade inte bara i en orgie i stirrande utan även i ett högst irriterat sorl.

Elefantmöken följdes av en ordentlig planksmattrare med en liten kärringfis som eftertrupp. Baltasar började gripas av vild panik, men insåg att det bara var att härda ut. Han kunde varken fly eller hålla sig.

Plötsligt hördes en praktprutt så hög att det nästan ekade i kyrkan. Sedan en helt vanlig fjärt följd en vitlöksfräsare.

Sedan ännu ett gasutsläpp som inte kom ensamt. Efter det släppte sig Baltasar. Därefter kom en till fjärt. Och ännu en. Följt av en till. Och en till.

Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till.

Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till.

Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till.

Och en till. Och en till. Och en till. Och döm om ingens förvåning så kom ännu en högljudd brakare.

Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och en till.

Och så några små efterföljare, men sedan var det helt slut.

Slut var också all frisk luft och alla inblandade.

Slut.

Farbror Torsten
www.FarbrorTorsten.com