Spel att spela

Farbror Torsten för ofta frispel rent mentalt, men här får du nöja dig med att spela roliga små spel helt gratis. Vissa spel fungerar lite bättre på större skärmar. Ibland kan mus och tangentbord vara bra också.

Spelen är black jack, sänka fartyg, hänga gubbe, escape, etc.

Farbror Torsten för ofta frispel rent mentalt, men här får du nöja dig med att spela roliga små spel helt gratis.
Det är inte bara Farbror Torsten som får spel ibland. Thanks goes to Kristan Pelander for the cat photo. Enligt honom tog det 2 timmar att lära katten Masa sitta still så han kunde ta fotot, som är oretucherat.

Luffarschack

Luffarschack är en klassiker där du ska försöka få tre i rad före Farbror Torsten.

Hängning eller hänga gubbe

Orden du ska gissa är svenska, saknar å ä ö, och är på ett eller annat sätt relaterade till Farbror Torsten och hans humorsajt. Klicka på en bokstav för att se om den är med i ordet som han tänker på. För varje bokstav som inte är det så kommer du närmare en bild där någon är hängd.

Escape – håll dig undan!

Klicka på den röda fyrkanten och håll nere musknappen för att styra. Håll dig undan väggar och allt som rör sig så länge du kan.

Spela black jack

Här kan du spela kortspelet Black Jack utan att förlora pengar. Det är tur det, för Farbror är väldigt bra på det.

Klicka på ”Deal” för att dela ut kort, ”Hit” för att få ett kort till, eller ”Stand” ifall du är nöjd (d.v.s. är nära men inte över 21).

Sänka fartyg-spelet

Farbror Torsten är krigisk och tar sig gärna vatten över huvudet. Därför kan du spela sänka fartyg med honom. Ni har båda samma flotta att kriga med.

Sätt igång och bomba genom att klicka på hans planhalva där du vill släppa dina bomber. Tänk på att vara strategisk, för det är din tur varannan gång så sprid ut dina anfall smart.

Gissa antalet svordomar

Farbror Torsten har konstant motgångar och därför svär han väldigt mycket. Det handlar om både roliga förolämpningar och egenpåhittade könsord.

För att visa mer exakt hur mycket han svär kan du i detta lilla interaktiva spel i realtid gissa hur många gånger han svurit under den senaste timmen. Detta räknat från den sekund du gissar för första gången i varje gissningsomgång.