Tiger Woods otrohets alla ordvitsar

Ordvitsar om Tiger Woods otrohet

The Rabbit Tiger Woods fru under ett antal år, Elin, är en SLAGKRAFTIG kvinna. Hon gjorde SLAG i saken och jagade honom med en golfklubba sen han varit otrogen som en SWINGER. Det var ju inte en gång han låtit andra kvinnor roa sig med hans KLUBBA, så det var ju ingen HOLE IN ONE precis.

Onekligen var Elins svingande ett helt nytt sätt att SLÅ ETT SLAG för golfsporten. Och Woods är ju en stjärna t o m större än Farbror Torsten, så hon SLOG verkligen PÅ STORT.

Men Elin GICK ÖVER PAR på den där rundan. Om Elin hade haft en bättre sving och träffat Tiger Woods mellan benen, alltså hans privata KLUBBHUS, då hade han nog fått DROPPA EN BOLL eller två efteråt. Det hade antagligen gett honom ett HÖGRE HANDIKAPP. Troligen hade han även behövt TIGER-balsam.

Att Tiger Woods kraschade med familjebilen innebär att det var KÖRT för hans del. Han skulle kanske ha tagit GOLFBILEN istället, eller en Volkswagen GOLF.

Elin begärde skilsmässa fick många miljoner dollar. Den ende som kan få så mycket pengar för att svinga en golfklubba är – Tiger Woods.

Kanske dramat blir en film en dag, ”Crouching Tiger, swinging swede”. I vilket fall är blev nog alla inblandade i dramat lite PUTT. Särskilt Tiger, för han bara TIGER, istället för att ryta som ett LEJON.

Normalt brukar han ju göra en birdie, men nu är det dags att GÖRA EN PUDEL. Det vete FÅGLARNA om han någonsin gör en eagle eller albatross igen.