Ordvitsar om brandmän

Nu är det dags att avnjuta ordvitsar om brandmän och det i lång kreativ form. Tänk bara på ett en brandman kan minsann elda upp(!) sig ordentligt när han blir arg. Men det är ingen fara för han ”fattar eld”.

Nu är det dags att läsa ordvitsar om brandmän och det i lång kreativ form. 

Det PYRDE av ilska hos brandmännen. De var UTBRÄNDA och trötta på att vara LÅGlönearbetare i LÅGskor. De var ELD och LÅGOR, eftersom de menade att högre löner inte var att ELDA FÖR KRÅKORNA. Vissa brandmän hade dessutom fått mjältBRAND, och deras brandsläckare såg väldigt SKUM ut.

När brandmännen bestämde sig för att gå UR ASKAN I ELDEN så blev det en väldigt EXPLOSIV och HET diskussion med arbetsgivarna. Brandmännens förhandlare (som övrigt hade SLÄKT i Kalmar) var en ELDIG typ med KORT STUBIN, så han SMÄLLDE AV.  Han svor så det SLOG ELD OCH LÅGOR. Dessutom släppte han av en RÖKare.

Arbetsgivarna fick det HETT om öronen då de var LÅGutbildade och förstod honom inte. Detta eftersom han pratade så mycket SLANG. Men de insåg att de många REPövningarna var ett problem, särskilt när det BRINNER I KNUTARNA. Tristessen mellan utryckningarna hade även fått många att SLOCKNA.

Till slut började arbetsgivarna att FATTA ELD och hur svettigt det kan vara. Löneförhöjningen kom som rena BRANDKÅRSUTRYCKNINGEN och var ett VÄRMANDE besked som fick ett VARMT mottagande. Därmed behövde det inte OSA BRÄNT längre. Tristessen mellan utryckningarna avhjälptes med att spela BRÄNNboll, men sedan den dagen blev många brandmän blev BRÄNNDA.

Så nuförtiden kan man riktigt se hur en GNISTA av hopp har TÄNTS hos brandmännen.

Ett skämt som borde eldas upp

Till skillnad från brandmännen ovan blir webbmastern för FarbrorTorsten.com eld och lågor om han eldar med kråkorna. Han försöker hålla huvudet kallt och att på vintern hamstrar han vedkaniner att elda med tik i. Dessutom ska höns kunna kastas in i kackelugnen när det behövs. För att få cirkulationsvärme ska det även eldas med rondellhundar, men det vete hundan om det funkar. Katten också!