Förolämpningar som är ”roliga”

Förolämpningar är som julklappar. De är roligare att ge än att få. Välkommen till förolämpningsgeneratorn.

I en värld full av känslor och missförstånd är det bra att kunna snacka skit och förolämpa de som förtjänar det. Farbror Torsten förtjänar det sannerligen och han har också kommit med grova förolämpningar och kränkt lika sina medmänniskor lika många gånger som det finns sandkorn i Sahara.

Bara att klicka fram alla förolämpningar du behöver till din kommunikation med omvärlden. De är så pass grova att de förhoppningsvis blir roliga.

Mer specifikt om dig som läser detta är att en väl utförd och riktig utredning visar att du är hjärndöd. Du har dessutom som alla kan se rövragg växande på ditt kroniskt fula huvud. Till råga på allt önskar Farbror Torstens dig något riktigt ondskefullt.

Arg tant ger Farbror Torsten långfingret som svar på förolämpning.
Farbror Torsten förtjänar att få fingret efter alla elaka ord han sagt.

All eventuell likhet mellan allt ovanstående skitsnack och denna humorsajts besökare är en ren avsikt. Farbror Torsten tar fullt ansvar och han vill även ta åt sig äran av att ha kränkt dig. Ändå gäller dessa friskrivningsklausuler.

Vill du specifikt förolämpa tjockisar finns det elaka namn på sådana här. Har du inget bättre för dig kan du läsa Elakingens blogginlägg där det förekommer förolämpningar här.

Vill du veta vilken kändis som blev kallad fittläpplös står det här i Elakingens blogg.