Saudiske kronprinsen tog medalj i sex-VM

När Saudiarabiens kronprins och verkställande diktator Mohammed bin Salman (MBS) dök upp på sex-VM förstod konkurrenterna att nu blir det svårt. MBS är känd för att leva det lösaktiga leverne som han vill stoppa alla i sitt land ifrån.

När Saudiarabiens kronprins och verkställande diktator Mohammed bin Salman (MBS) dök upp på sex-VM förstod konkurrenterna att nu blir det svårt.
Mohammed bin Salman.

Mohammed bin Salman gick ut hårt med att gå runt i vuxenblöja och tafsa på alla kvinnliga deltagare. När han enbart fick nej, men ja av ett par av de manliga deltagarna, knep han en bronsmedalj. Det i tävlingsklassen ”Mest oväntade manöver”. Av anständighetsskäl kan vi inte gå in på detaljer.

Arrangören Dragan Bratic och tävlingsdomaren Glenn-Doris Blygdgårdh tvingades sedan diskvalificera MBS, då han försökte tända eld på den finske deltagaren Jukka Alltoallas penis. Detta i syfte att tända en ljus-stake.

Till nästa mästerskap hoppas Bratic locka Kinas diktator Xi Jinping och hans kända pyjamas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)