Nytt Tintin-album driver med Miljöpartiet

I en nyutgåva av ett klassiskt Tintin-album har Miljöpartiet fått ett par nytecknade rutor. Eller snarare rökrutor.

– Det krävs en hel del röka för att kunna tro på att det bara är bra med fri flyktinginvandring utan en fungerande migrationspolitik eller att skyhöga bensinskatter som skapar ett klassamhälle där bara rika har råd med bil och flygresor, säger en anonym källa på förlaget.

Miljöpartiets språkröv Gustav Mandolin avfärdar det nygamla albumet Tintin besöker Miljöpartiets rökruta med motiveringen att vi måste låta röken efter partiets genomförda politik lägga sig innan han vill dra några förhastade och politiskt korrekta slutsatser.

– Det är för övrigt naturlig och miljövänlig rök som kommer från Miljöpartisternas rökrutor, tillägger Gustav Mandolin. 

2 reaktioner till “Nytt Tintin-album driver med Miljöpartiet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

(Spamcheck Enabled)