Humornyheter sommaren 2021

Farbror Torsten ligger inte alltid på latsidan. Det här har han uppdaterat sin humorsajt med under sommaren 2021. Eller så har jag uppdaterat det för det är ju jag som är Farbror Torsten, men av historiska skäl har sajten alltid varit om mer än av denna karaktär. Personlighetsklyvt resonemang detta, men strunt samma.

Ordvitsar
Många fler ordvitsar inklusive favoriterna inom torra och dåliga skämt på ordvitssidan.

Humorbilder
En gång i tiden var avdelningen för roliga bilder den största och populäraste på de gamla sidorna av sajten. Nu har allt det flyttats hit till den del av humorsajten som har modern publiceringsverktyg så att allt anpassar sig efter om du använder dator eller mobil. Det som flyttats hit är allt från favoritgrimaser till roliga bildspel. Plus:
Roliga och snuskiga namn på platser och restauranger
Toaletthumor

Raggningsrepliker
En ny sida med roliga raggningsrepliker och några nästan användbara tankar om sånt.

Övrigt krimskrams på sajten
Sidfoten har uppdaterats och innehåller nu den meningslösa copyright-informationen och lite en länk till kontaktsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)