Kärlekshumor och förolämpningar

Med sommaren och de svenska regnmolnen kommer mina galna tips för hur du finner kärleken. Kärlekshumor, helt enkelt.

Kärleksskolan må vara lite farlig, men den är ärlig med det.
Dejtingordlistan finns även den som uppfräschad version. Där kan du lära dig kärlekens språk och tolka kontaktannonser rätt.

Kärleksskolan har konverterats från det gamla gränssnittet till det nya. Från egen php-kod till wordpress. Något som inte får följa med hit är Farbror Torstens skola i elakheter, den höll inte måttet innehållsmässigt utan har raderats.

Kärlekshumorn är här.
Kärlekshumorn är här.

En elakhet som håller måttet är förolämpningsgeneratorn, som du finns här i ny modernare version. Innehållet är lika kränkande som vanligt, men så absurt att det förhoppningsvis är roligt för dig som gillar sådan typ av humor. Underhållningsvärdet av en bra förolämpning dör aldrig.

Stick åt helskotta, ditt fladderanus!

Du hittar kärlekshumorn under menyvalet Roliga raggningsrepliker och förolämpningarna finns i nuläget under Corporate Bullshit-menyvalet. Detta är något som kan ändras i takt med att jag konverterar mer elak humor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)