Putins långa bord är en penisförlängare

Putins långa bord är en penisförlängare. Det beror på att Putin har drabbats av inverterad penis. Invertus dickus. Det betyder att hans manliga organ krymper tills den blir inverterad, dvs ett hål.

Vladimir Putins långa bord för politiska möten är en penisförlängare. Det står klart sedan en ljudfil med ett avlyssnat samtal inifrån Kreml läckt ut på nätet.

I det avlyssnade samtalet mellan Putin och hans läkare framgår det att den ryske diktatorn drabbats av inverterad penis. På latin invertus dickus. Det betyder att hans manliga organ krymper tills den blir direkt inverterad, det vill säga ett hål istället.

– Att döma av längden på Putins mötesbord har han nu utvecklat en mangina, alltså en vagina på en man. Hans lem finns helt enkelt inte i form av något utanför kroppen och för en man med makt är det förstås oerhört sårande för den manliga stoltheten, säger psykolog Petter Nicklasson.

– Att borden byggs ut i stadig takt samtidigt som vi nu fått ett bevis på hans medicinska status gör att vi med säkerhet kan dra slutsatsen att borden verkligen är en penisförlängare. Ett sätt att kompensera för den uteblivna manligheten på det rent fysiska planet.

Andra experter håller med och påtalar att Putin länge saknat så kallat storkukslugn. Enstaka bedömare håller däremot fortfarande fast vid teorin att de långa borden bara är långa för att de är gjorda av Pinocchio-trä. Därför växer de av sig själva vid varje lögn från den ryska regimen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)